Спонсори


CDM – датська компанія яка була заснована в 1986 році і наразі працює в трьох напрямках:

CDM Digital Solutions CRM, програмне забезпечення для управління тендерами та ціноутворенням, а також програмне забезпечення для обробки юридичних дозволів у фармацевтиці. Крім того, вона надає допомогу в оцифровці процесів у сфері продаж, маркетингу та закупівель.

CDM People E-Permission, e-Detailing та обслуговування клієнтів.

CDM Ukraine Офшорне підприємство з IT-фахівцями з України. В Україні CDM почала свою діяльність у 2007 р., коли був підписаний договір між CDM та Вінницьким національним технічним університетом. У 2008 р. відкрилося представництво CDM у Вінниці, CDM Україна.
Запорукою успішної роботи представництва є комбінування досвіду українських розробників і глибинного розуміння бізнес-концепції датських колег.

Крім того, CDM має ряд асоційованих компаній:  myhouse.dk – портал для власників будинків; Apurebase, що забезпечує підтримку CRM даних для фармацевтичних компаній і Attrendia, яка займається програмним забезпеченням та надає консультації у сфері оптимізації електронної пошти.


Благодійний фонд «Всеукраїнський благодійний фонд «Асоціація підтримки та розвитку інформаційних технологій».

Основна діяльність Фонду полягає у фінансовій та організаційної підтримці Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування, як відбіркового етапу Першості світу з програмування АСМ-ІСРС, та споріднених олімпіад з програмування, з метою надання можливості студентам ВНЗ України, відповідно до місії АСМ-ІСРС, спілкуватися між собою, відточувати і демонструвати свою майстерність у розробці складних алгоритмів та їх програмній реалізації, навичок командної роботи. Підтримувані олімпіади та конкурси надають платформу для промисловості і академічних кіл для заохочення і привертання уваги громадськості до наступного покоління професійних аналітиків – програмістів, які у найближчому майбутньому будуть значною мірою визначати технологічний прогрес інформаційного і пост-інформаційного суспільства.


Партнер олімпіади – компанія “КАТРАН”

“КАТРАН” був створений у Вінниці в 1999 році. На сьогодні ми одна з найперспективніших компаній Вінниці. Ми займаємося продажем ноутбуків, комп’ютерів, комплектуючих, мобільних телефонів, телевізорів, дрібної та великої побутової техніки, оргтехніки та периферії від провідних світових виробників. У сферу стратегічних інтересів компанії входить оптова торгівля, робота з партнерами, розвиток регіональної дилерської мережі. Одним з напрямків бізнесу компанії, який ми активно розвиваємо, є кращий у Вінницькій області інтернет-портал KATRAN.VN.UA.