Спонсори

Exadel — міжнародна ІТ-компанія, яка займається розробкою програмного забезпечення та ІТ-консалтингом.

Компанія була заснована у 1998 році. Головний офіс знаходиться в Волнат Крік, Каліфорнія, США. Центри розробки нараховують близько 1000 співробітників і розташовані у шести країнах: США, Україні, Білорусі, Росії, Литві та Польщі.

З 2006 року компанія працює на території України, де має офіси у таких містах: Вінниця, Харків, Маріуполь, Одеса та Львів.

Exadel займається створенням веб-додатків корпоративного рівня з використанням Java, JavaScript, .NET, Big Data, AI та інших сучасних технологій, а також розробкою під платформи iOS та Android.

У своєму портфоліо компанія має більше 500 проектів, серед яких розробки для Google, UBS, GHX, eBay, Microsoft та багатьох інших відомих корпорацій.

Exadel надає своїм співробітникам: комфортні робочі умови, можливості для професійного росту, закордонні бізнес-подорожі, гідний рівень оплати та соціальний пакет. Відмінною рисою офісів компанії є затишок та доброзичлива атмосфера.

Також Exadel приділяє особливу увагу студентам: підтримує студентські олімпіади, організовує зустрічі у своїх офісах та проводить навчальні курси.

Більш детально ознайомитися з діяльністю Exadel можна на сайті: https://exadel.com/

Слідкувати за подіями Exadel Ukraine можливо на офіційній сторінці Facebook: https://www.fb.com/exadelukraine


CDM – датська компанія яка була заснована в 1986 році і наразі працює в трьох напрямках:

CDM Digital Solutions CRM, програмне забезпечення для управління тендерами та ціноутворенням, а також програмне забезпечення для обробки юридичних дозволів у фармацевтиці. Крім того, вона надає допомогу в оцифровці процесів у сфері продаж, маркетингу та закупівель.

CDM People E-Permission, e-Detailing та обслуговування клієнтів.

CDM Ukraine Офшорне підприємство з IT-фахівцями з України. В Україні CDM почала свою діяльність у 2007 р., коли був підписаний договір між CDM та Вінницьким національним технічним університетом. У 2008 р. відкрилося представництво CDM у Вінниці, CDM Україна.
Запорукою успішної роботи представництва є комбінування досвіду українських розробників і глибинного розуміння бізнес-концепції датських колег.

Крім того, CDM має ряд асоційованих компаній:  myhouse.dk – портал для власників будинків; Apurebase, що забезпечує підтримку CRM даних для фармацевтичних компаній і Attrendia, яка займається програмним забезпеченням та надає консультації у сфері оптимізації електронної пошти


Ciklum – глобальна компанія з розробки цифрових рішень для Fortune-500 і швидкозростаючих організацій по всьому світу. Компанія має датськe коріння і була заснована у 2002 році. Має унікальну бізнес-модель, у рамках якої програмісти спілкуються безпосередньо з іноземними замовниками проектів. Сфери діяльності компанії: софтверні розробки для продуктових ІТ-компаній, хмарні технології, електронна торгівля, туризм, ритейл, медіа. У компанії понад 1000 клієнтів з 32-х країн світу.

Зараз в Ciklum працює більше 3500 спеціалістів у 24 офісах по всьому світу.

Більше інформації Ви можете знайти на сайті https://www.ciklum.com/about-ciklum/


Astound Commerce – глобальна ІТ-компанія, що займається створенням рішень цифрової комерції для таких брендів як Adidas, L’Oreal, Under Armour, Reebok, Puma, Mothercare, Crocs, Lacoste, Jimmy Choo, Hugo Boss та Versace.

Завдяки використанню технологій на основі Salesforce, Magento, IBM Websphere Commerce, Hybris та NetSuite, Astound Commerce забезпечує повний цикл послуг: від створення та інтеграції креативних сервісів (UX/UI), технологій електронної комерції, розробки, тестування і підтримки рішень до операційної аналітики та маркетингу.

Заснована у 2000 році в Сан-Франциско, Astound Commerce реалізувала більше 1000 проектів у понад 50 країнах світу для компаній зі сфери ритейлу. На сьогоднішній день команда професіоналів компанії складає понад 800 експертів у восьми центрах розробки в Україні, Словаччині, Болгарії та Колумбії. Більше деталей на офіційному сайті.


 

 

 


Благодійний фонд «Всеукраїнський благодійний фонд «Асоціація підтримки та розвитку інформаційних технологій».

Основна діяльність Фонду полягає у фінансовій та організаційної підтримці Всеукраїнськоїстудентськоїолімпіади з програмування, як відбіркового етапу Першості світу з програмування АСМ-ІСРС, таспоріднених олімпіад з програмування, з метою надання можливості студентам ВНЗ України, відповідно до місії АСМ-ІСРС, спілкуватися між собою, відточувати і демонструвати своюмайстерністьу розробці складних алгоритмів та їх програмній реалізації, навичок командної роботи. Підтримувані олімпіади та конкурси надають платформу для промисловості і академічних кіл для заохочення і привертання уваги громадськості до наступного покоління професійних аналітиків – програмістів, які у найближчому майбутньому будуть значною мірою визначати технологічний прогрес інформаційного і пост-інформаційного суспільства.